Another .flow thread please help im still new

Status
Not open for further replies.

monkas332

Villager
Member
Joined
Aug 14, 2021
Messages
8
Reaction score
2
First Language
English
Primarily Uses
Other
So I got .flow working now but I don't know how I can put it in windows mode- I don't really want to play the game in fullscreen because it messes up my computer

i use windows 10
 

Andar

Veteran
Veteran
Joined
Mar 5, 2013
Messages
34,357
Reaction score
8,771
First Language
German
Primarily Uses
RMMV
your post is not understandable. Please state what engine you're talking about so that a mod can move it in the correct area.
 

monkas332

Villager
Member
Joined
Aug 14, 2021
Messages
8
Reaction score
2
First Language
English
Primarily Uses
Other
your post is not understandable. Please state what engine you're talking about so that a mod can move it in the correct area.
Oh sorry I'm new to this site- I think its rpg maker 2003??
 

caethyril

^_^
Global Mod
Joined
Feb 21, 2018
Messages
2,986
Reaction score
2,304
First Language
EN
Primarily Uses
RMMZ
Try pressing F4 to toggle fullscreen <-> windowed mode. :kaohi:

Also, F5 might work to show an options window (it does in RM 2003, not sure about 2000).

In future it may help to state that you're playing a game someone else made. Otherwise people tend to assume you're asking for help with a game you are making. I thought ".flow" might be some kind of story-planning tool before I looked it up. :kaoslp:
 

monkas332

Villager
Member
Joined
Aug 14, 2021
Messages
8
Reaction score
2
First Language
English
Primarily Uses
Other
Try pressing F4 to toggle fullscreen <-> windowed mode. :kaohi:

Also, F5 might work to show an options window (it does in RM 2003, not sure about 2000).

In future it may help to state that you're playing a game someone else made. Otherwise people tend to assume you're asking for help with a game you are making. I thought ".flow" might be some kind of story-planning tool before I looked it up. :kaoslp:
Ohh ok thank you- I'll do that next time, I pressed f4 and f5, and all it gave me was vol settings
 

slimmmeiske2

Little Red Riding Hood
Global Mod
Joined
Sep 6, 2012
Messages
9,116
Reaction score
5,971
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMXP
ALT+Enter was the way to toggle full-screen/window mode in XP, maybe it works for .flow as well?
 

slimmmeiske2

Little Red Riding Hood
Global Mod
Joined
Sep 6, 2012
Messages
9,116
Reaction score
5,971
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMXP
You're welcome :)

This thread is being closed, due to being solved. If for some reason you would like this thread re-opened, please report this post and leave a message why. Thank you.

 
Status
Not open for further replies.

Latest Threads

Latest Profile Posts

Tell it to me straight, doc. If I've been trying to piece together a "shorter" game to learn stuff outside of game jams... am I just running away from my WIP? :v
Well, I've got a party tomorrow, and my friends are coming over. I wanted to work a bit on the Fandom Scouts assets so I can be ready when that update arrives... in other news, Pizza Time Horror is getting a second teaser, and it shows Cabaret Helen's last performance before the location closed.
Also who used to be scared of Chuck E as a kid? I was! Now I love him!
The new cards and what they do:

(I am clearly not a youtuber... Haha)
Just for the record you CAN use the "Exclude unused files" successfully to trim a project down seriously even if you're doing calls to various assets via plugins and such. BUT you need to do a full playtest of pretty much every option to ensure you did get every one of those other assets added in. Then I dumped the assets into a fresh copy of the project and yay it was like 400 Meg......

Forum statistics

Threads
117,271
Messages
1,106,011
Members
153,447
Latest member
ivysabs
Top