Attacks not connecting

Joined
Sep 12, 2017
Messages
12
Reaction score
5
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
So I've been trying to figure out what I did wrong.

My attacks are not connects for SV actors or enemy. The attack animation plays but there is no damage calculated, the numbers pop up and no hit sound effects. I undid everything that I previously did but still there is something wrong.

Does anyone know why this is happening or have experienced this before?
 

Andar

Veteran
Veteran
Joined
Mar 5, 2013
Messages
29,230
Reaction score
6,776
First Language
German
Primarily Uses
RMMV
Either the damage formula for the skill is not creating enough damage, or you removed the HIT% from actor/class.

Please post screenshots of the actor, its class, the enemy and the skill that doesn't do damage. Then we can check where the error is.
 

Aoi Ninami

Veteran
Veteran
Joined
Sep 22, 2015
Messages
413
Reaction score
510
First Language
English
Primarily Uses
RMVXA
I notice that you've shown the data for class #2 (Elementalist), but your character is assigned to class #1 (White Knight).
 

Andar

Veteran
Veteran
Joined
Mar 5, 2013
Messages
29,230
Reaction score
6,776
First Language
German
Primarily Uses
RMMV
It looks like the problem is with the plugins you're using.
Please give a screenshot of your plugin manager, links to the website of the battle plugin you're using and tell us which corefile Version your project is based on.
 

Kes

Global Moderators
Global Mod
Joined
Aug 3, 2012
Messages
21,625
Reaction score
10,926
First Language
English
Primarily Uses
RMVXA
Tech Support is for when you are having problems getting the engine to run. Problems with plugins need to be in the appropriate Support forum.

I've moved this thread to Javascript/Plugin Support. Please be sure to post your threads in the correct forum next time. Thank you.

 
Joined
Sep 12, 2017
Messages
12
Reaction score
5
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
It looks like the problem is with the plugins you're using.
Please give a screenshot of your plugin manager, links to the website of the battle plugin you're using and tell us which corefile Version your project is based on.


So After I read the post about plugin I went one by one and turned everything Off and on again. I think it was because I had the YEP_TargetCore placed above the Yep_BattleEngineCore. But I think everything works fine now.
 

Attachments

Andar

Veteran
Veteran
Joined
Mar 5, 2013
Messages
29,230
Reaction score
6,776
First Language
German
Primarily Uses
RMMV
Yanfly's plugins need to be exactly in the order given on bis website.
Any change from that order is likely to result in strange effects.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

convention concluded, i'm glad the books well received and sold out
not every content is decent, but i'll be better for the next work.

now back to game developing
I hope to be able to post my vxace resource edits this Wednesday.
Not sure if I'll get to the library though.
Me: Man, I'm definitely burned out this time. Time for a break. Me three hours later: I'm ready to work again, let's go! Me another hour later: Okay, I can't do this anymore. Repeat for infinity.
Just got MV and am working on porting over my new game from VX Ace to it! I haven't done much with my new game so it should be pretty quick.
I was doing forge runs on D2 with my wife last night, and singing like a leprechaun to annoy her XD. I was calling it 'The Farge'

Forum statistics

Threads
94,448
Messages
921,038
Members
124,279
Latest member
Lacy
Top