Audio Lag Fix

Discussion in 'JS Plugin Releases (RMMV)' started by Fornoreason1000, Jan 2, 2017.

  1. Nicke

    Nicke Fortune seeker Veteran

    Messages:
    534
    Likes Received:
    510
    Location:
    Sweden
    First Language:
    Swedish
    Primarily Uses:
    RMMV
    Yeah I hope he would release the new version which is supposed to be a complete rework. Lets hope! :)
     
    Fornoreason1000 likes this.
  2. Poupouille

    Poupouille Veteran Veteran

    Messages:
    162
    Likes Received:
    26
    First Language:
    Russian, french
    Primarily Uses:
    RMMV
    Hello,

    Version 0.81 works perfectly except for some sounds "SE" that are not played (the jump1 for example, and why this one? I really don't know), or can be distorted when I slow down a sound SE.

    Is it possible to fix that?
     
    Fornoreason1000 likes this.
  3. jakr8911

    jakr8911 Veteran Veteran

    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    First Language:
    english
    Primarily Uses:
    Other
    Hei um I hav the error it said uncaughtTypeError: DSEIV.AudioMetaReader is not a constructor. can somebody help me? I move the plugin to the top and my rpg maker is 1.6.1, pls help
     
  4. King Galaxian

    King Galaxian King Galaxian Veteran

    Messages:
    91
    Likes Received:
    14
    First Language:
    American!
    Uhh I know this may sound stupid...but...
    I'm using a neighbors internet (with their permission) but it's at&t and they're having problems. I can't connect to any site that doesn't have "https" in the url. That having been said, is there any way you could pm me with the .js attached to the message? Otherwise I probably won't be able to download it...
    I'm sorry if this is an annoying thing for me to ask of you...
     
  5. PixelPyro

    PixelPyro Destiny Defier Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    I feel this would be a great plugin for my uses, but there's just one problem.

    upload_2019-2-18_0-32-11.png

    I keep getting this error when I try to do a Battle Test with this plugin on. I'm unsure what I'm doing wrong here but if you can point it out then that'd be helpful.
     
  6. Samanosuke

    Samanosuke 武士 Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    17
    Location:
    Lisboa, Portugal
    First Language:
    Portuguese
    Primarily Uses:
    RMVXA
    I don't know if someone post any commentary about this, but in high end PC this audio delay isn't perceptible.
    In my low end notebook otherwise, is really annoying to wait 30s to play a BGM. In principle i believed that can be a Steam Bug or anything like that.

    However i'm gonna wait to use this plugin until the pitch shift issue is gone. Because mostly tracks in my project actually works with pitched.
     
  7. gothicvoid

    gothicvoid [GothicVoid] Veteran

    Messages:
    82
    Likes Received:
    57
    Location:
    Texas
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    I went to try to update to .82 and the link is broken... :kaoeh:
     
  8. Zalerinian

    Zalerinian Jack of all Errors Veteran

    Messages:
    4,695
    Likes Received:
    922
    Location:
    The Internet.
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    N/A
    Looks like an issue popped up when the hosting company had issues last week. We'll look into getting the site back, sorry.
     
  9. gothicvoid

    gothicvoid [GothicVoid] Veteran

    Messages:
    82
    Likes Received:
    57
    Location:
    Texas
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    That would be awesome because i LOVE this plug in. I tried using someone elses audio lag fix and .... it doesnt work near as well. I only encountered the issue today when i was doing up a battle encounter and got this
    Capture8.png Capture9.png
    Im using .81... i thought maybe if i went to .82 it would fix it. But i remember having this on .82 too as well so i dont know.
     
  10. GALER

    GALER Veteran Veteran

    Messages:
    43
    Likes Received:
    27
    First Language:
    English
    I get a very strange error... Anytime I am in battle and the player uses a skill that kills more than on enemy at a time, this error appears:

    Any ideas?? error.png
     

Share This Page