Battle Symphony Error

Discussion in 'RGSSx Script Support' started by Ichimaru Gin, May 24, 2014.

    Tags:
  1. Ichimaru Gin

    Ichimaru Gin Veteran Veteran

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Yami battle symphony has an error where the shield icon doesn't show.

    Has anyone fixed this issue or knows how to fix?

    My guard skill:

    <target action>

    move user: forward, 6, wait

    create icon: user, shield

    </target action>
     
    Last edited by a moderator: May 24, 2014
    #1
  2. nio kasgami

    nio kasgami VampCat Veteran

    Messages:
    8,600
    Likes Received:
    2,358
    Location:
    Canada / Quebec
    First Language:
    French
    Hum nop really it is because the guard method was not set
     
    #2
  3. Ichimaru Gin

    Ichimaru Gin Veteran Veteran

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    What do you mean guard method not set? Please explain? In the skill, I put guard rate 100% for effect.

    All I need is for the shield to show when I select guard and it doesn't.
     
    Last edited by a moderator: May 24, 2014
    #3
  4. nio kasgami

    nio kasgami VampCat Veteran

    Messages:
    8,600
    Likes Received:
    2,358
    Location:
    Canada / Quebec
    First Language:
    French
    Hum it is simply Yami don't do the guard stance in is script it only do a normal movement for add the shield you have to create a guard method in this script
     
    #4
  5. MrPurpleDreadlocks

    MrPurpleDreadlocks Veteran Veteran

    Messages:
    159
    Likes Received:
    19
    First Language:
    English
    Any idea how to do this? I've tried looking around myself.
     
    #5

Share This Page