broken image links

gstv87

Veteran
Veteran
Joined
Oct 20, 2015
Messages
2,354
Reaction score
1,383
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMVXA
I can't see any links except attachments and a handful of 3rd party websites.
avatars are still up, and editing threads to fix the links does show the image itself, until I submit the change, then it breaks again.
I'm using chrome, although not the latest version, but I can see the images on imgur where I uploaded them, so it can't be the browser.
 

Shaz

Global Moderators
Global Mod
Joined
Mar 2, 2012
Messages
42,154
Reaction score
14,652
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
I saw something similar in someone's profile page today.

@Archeia, have there been any site changes that might affect this?
 

Jeremiah Eastman

Gladiator
Veteran
Joined
Apr 24, 2017
Messages
561
Reaction score
349
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
This has happened on my page, for some reason any image from my imgur account only shows a link that is not clickable.
There is an image missing from my signature if anyone wants to see what they look like.
 

Kcluuqczeas

Villager
Member
Joined
Mar 16, 2017
Messages
13
Reaction score
1
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMV
Hello,
I dont know why, but I cant see images. It shows the link of the image between , and it's super annoying because i have to copy the link and open it in another tab. I cant click it or see the image.
Does anyone know why?
Thanks
 

gstv87

Veteran
Veteran
Joined
Oct 20, 2015
Messages
2,354
Reaction score
1,383
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMVXA
so, probably the links to steam and imgur acting up.
links to other sites such as twitter or youtube seem fine.
 

Shaz

Global Moderators
Global Mod
Joined
Mar 2, 2012
Messages
42,154
Reaction score
14,652
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
seems it is not forum related - I see reports of imgur links not working in other places on the webs too
 

gstv87

Veteran
Veteran
Joined
Oct 20, 2015
Messages
2,354
Reaction score
1,383
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMVXA
seems it is not forum related - I see reports of imgur links not working in other places on the webs too
not *this* forum related, but *the tech behind it* related.
I see imgur links just fine, AT imgur, and elsewhere.
same with steam.

(and, I just noticed a character counter on the post, and the backspace and delete hooks have been acting up lately.... sometimes they don't erase what's selected)
 

Dev_With_Coffee

Veteran
Veteran
Joined
Jul 20, 2020
Messages
427
Reaction score
187
First Language
PT-BR
Primarily Uses
RM2k3
The image loads, but when posting it becomes text.
rpgmaker-282x39.png


Now as for the attachments:
avatar.gif

The same is not true of attachments because the BBCODE is replaced by another:
Code:
[ATTACH type="full" alt="avatar.gif"]184436[/ATTACH]
 
Last edited:

Dev_With_Coffee

Veteran
Veteran
Joined
Jul 20, 2020
Messages
427
Reaction score
187
First Language
PT-BR
Primarily Uses
RM2k3
Is it possible for the image to appear when loading, as it was in the CACHE of the user's IMGUR account?
 

Mr. Detective

NATO Special Operative
Veteran
Joined
Sep 9, 2012
Messages
883
Reaction score
353
First Language
English
Primarily Uses
N/A
I use imgbb.com instead of imgur.

A lot of the images in the resources forum don't show anymore. You have manually click on the link and open it in a new tab.
 

gstv87

Veteran
Veteran
Joined
Oct 20, 2015
Messages
2,354
Reaction score
1,383
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMVXA
direct links of the form i.imgur/image.ext bring the imgur frame along with it, but it does bring the image.
seems like it's the img tag that's broken.
the media tag is also broken partially: "[media]" shows up as text, but "[/media]" doesn't, and the wrapped link does bring up the image.
 

Dev_With_Coffee

Veteran
Veteran
Joined
Jul 20, 2020
Messages
427
Reaction score
187
First Language
PT-BR
Primarily Uses
RM2k3
This image is from within the domain, so it's not a security issue:

rpgmaker-282x39.png
 

Latest Threads

Latest Profile Posts

Revamped the crew for my VN about thirty times. Only character that's stayed constant has been the fungus character. Guess it really grew on me...
I want to work on my reboot, but I don't have time to do it. ;_;
4y195n.png
big image so i posted it as a spoiler
Just a reminder to back your projects up. Do it now! :yamero:
If there was an award for best game dev procrastination, I'd say 'meh, I'll pick it up tomorrow' >_>
Honestly though, I've been staring at the same half-made map for a while now haha! Ahhh, I'm so tired of mapping!

Forum statistics

Threads
111,270
Messages
1,059,785
Members
144,567
Latest member
Sysce
Top