Certain graphics in tileset do not appear

Discussion in 'RPG Maker VX Ace' started by yopugiscool, Jul 7, 2016.

  1. yopugiscool

    yopugiscool Warper Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Hello, I am trying to import a tileset [Mack's tileset], and when i submit the tiles in section a4, the border tiles do not appear. I've restarted the maker, deleted and reuploaded the graphics, yet nothing seems to work to make the border images appear. Here are some screenshots:


    [​IMG]


    I would use the smaller version of the image to outline, but this also develops a problem.


    [​IMG]


    Does anyone know how to fix this issue? Thank you ahead of time! 
     
     
    #1
  2. Shaz

    Shaz Veteran Veteran

    Messages:
    37,961
    Likes Received:
    11,618
    Location:
    Australia
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    mmm ... which border tiles?  I don't see a problem - they look like they're all there to me.
     
    #2
  3. yopugiscool

    yopugiscool Warper Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Hello, thank you for your reply. It is this one:


    [​IMG]


    The graphics circled in black do not appear, but it seems that the smaller version of the missing graphics, circled in red, appear.


    [​IMG]


    I feel like I'm just making a silly mistake or error somewhere. 


    Thanks again for the reply.
     
    Last edited by a moderator: Jul 8, 2016
    #3

Share This Page