Enemy skill animation not showing up...

greensdream

"GREEN'S DREAM" developer page
Veteran
Joined
Jul 15, 2017
Messages
59
Reaction score
26
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
I created a custom animation for an enemy skill that shows up just fine in the animation editor, just not when I'm playtesting the game. When I set the enemy skill animation for one of the player's skills, however, it shows up no problem. I am enclosing screen shots in case I have something set incorrectly.

How do I make the enemy's skill animations appear when they use them? I am using the front-view battle system, not side-view.

***In scouring through the plugin help files, I found this in yanfly's Battle Engine Core: "To give your enemies unique attack animations, you can use this notetag..." Does this mean enemies cannot have skill animations normally or something? Or that enemies can only have one skill animation? (Even though I will have enemies using multiple skills each with different animations?)

View attachment 165462View attachment 165463View attachment 165464View attachment 165465
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

People3_3 and People3_4 added!

does there exist a word for a state of being that is between "living" and (not "dead", but ...) "not living" .... does that make sense, or do I just sound like Im high for something :[ ?
Hope you are all fine today~
Moderators, you must have so much patience to be able to deal with everything. I mod in a server of sorts and today we just got a message, which, despite it's helpful constructive criticism, basically stated that all of the mods were jerks and that was the only reason our server was unlikeable. So, thank you, for having patience. You are appreciated! :kaoluv:

Forum statistics

Threads
105,744
Messages
1,016,064
Members
137,427
Latest member
olixproductions
Top