Help animatedsv_enemies

Status
Not open for further replies.

mike_312

Villager
Member
Joined
Nov 16, 2020
Messages
25
Reaction score
0
First Language
Español
Primarily Uses
RMMV
Sorry to bother again, I have used the Animatedsvenemies and battleenginecore plugins, and the enemies move perfectly, but the main characters, the heroes, do not come out in the battle, it is as if the sprites have disappeared, any idea why? i use rpg maker mv
 

Shaz

Global Moderators
Global Mod
Joined
Mar 2, 2012
Messages
40,697
Reaction score
13,985
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
Have you set it to sideview battles in the System tab?

And did you put your battler sprites in the Battlers folder or the SV Battlers folder?
 

mike_312

Villager
Member
Joined
Nov 16, 2020
Messages
25
Reaction score
0
First Language
Español
Primarily Uses
RMMV
oh okay i wasn't set as side view i feel stupid, thanks so much
 

slimmmeiske2

Little Red Riding Hood
Global Mod
Joined
Sep 6, 2012
Messages
8,010
Reaction score
5,321
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMXP

I've moved this thread to MV Support. Please be sure to post your threads in the correct forum next time. Thank you.


This thread is being closed, due to being solved. If for some reason you would like this thread re-opened, please report this post and leave a message why. Thank you.

 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Latest Threads

Latest Profile Posts

HexMozart88 wrote on Citali's profile.
Kikuo!
The lack of bike trails and bungee jump areas in this city should be criminalized.
SF_Actor3_8 added!



A recent screenshot that I also shared on Reddit and the likes, links in my signature if you want to follow :)


I am starting to get a hang of this parallaxing mapping business. Still inexperienced, but at least I can be a lot more creative now :)

Forum statistics

Threads
107,416
Messages
1,029,541
Members
139,541
Latest member
Medeina
Top