Help with Dragonbones - attack animation loops instead of going back to idle

CyborgPrime

Villager
Member
Joined
Feb 16, 2020
Messages
18
Reaction score
6
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
So when i fight the monster, the graphics loads and the IDLE animation is played.. until the monster attacks.. then the attack animation is played and keeps looping as the idle animation INSTEAD of the idle animation.

Any idea what I'm doing wrong?
 

Shaz

Global Moderators
Global Mod
Joined
Mar 2, 2012
Messages
44,789
Reaction score
15,917
First Language
English
Primarily Uses
RMMV

I've moved this thread to Javascript/Plugin Support. Thank you.



Did you have to set up any notes for this? Is it happening with all enemies or just certain ones? Are there plugin parameters and have they been configured correctly? Can you show screenshots?
 

CyborgPrime

Villager
Member
Joined
Feb 16, 2020
Messages
18
Reaction score
6
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
sorry, I searched the forum for similar posts and they appeared in the general topics forum so that's where I posted.

I'll make sure they go in this forum next time though - thanks for helping me.

Somebody in another forum helped me out - in DragonBones - in the animation editor, named animations default to Play Times 0 which means loop.

To fix this, set Play Times to 1 on the ATTACK animation (or actually all the animations except IDLE).
 

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

Taking screenshot from later part of the game, to use as foreshadowing in earlier parts. :kaoblush:
So close to being finished with this portion, feels like it's been taking forever
Tukold2.PNGTukold3.PNGTukold1.PNG
This enemy cannot remain in the game. But the transform state is working pretty good.
0Tf9C6H.png
huge_melusine_face.png

If anyone sees this, I would love some feedback on this art for a villain in my game.

Forum statistics

Threads
124,451
Messages
1,163,750
Members
163,271
Latest member
winterengineer
Top