Image embed tags seem to be broken forum-wide

Restart

Veteran
Veteran
Joined
Mar 15, 2019
Messages
832
Reaction score
671
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
For instance, this is just showing up as text with tags, not as an image.
dHlF0YW.png


I've tested this on multiple browsers and @Dev_With_Coffee is seeing this as well. He mentioned that the mod-used "move" tag is also not working.

other tags like url tags still work, which is odd.
 

gstv87

Veteran
Veteran
Joined
Oct 20, 2015
Messages
2,421
Reaction score
1,436
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMVXA
2nd time this happens, by my account.

should we take you to a doctor, website?
 

Mr. Detective

NATO Special Operative
Veteran
Joined
Sep 9, 2012
Messages
909
Reaction score
364
First Language
English
Primarily Uses
N/A
It's been like this since the afternoon.

New forum update broke something?
 

a3xgf

Veteran
Veteran
Joined
May 4, 2021
Messages
34
Reaction score
12
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMZ
It worked well before, maybe some update on the forum broke them by mistake. You know the typical programmer nightmare: try to fix one thing break three when trying to update anything.
 

Quexp

Lifelong Learner
Veteran
Joined
Jun 18, 2018
Messages
445
Reaction score
900
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
Same here. Using Chrome and tried on Firefox (Windows 10 right now but can check on Android later)
 

Shaz

Global Moderators
Global Mod
Joined
Mar 2, 2012
Messages
42,903
Reaction score
14,999
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
mod shortcuts are also not working.
 

Archeia

Level 99 Demi-fiend
Staff member
Developer
Joined
Mar 1, 2012
Messages
15,384
Reaction score
15,844
First Language
Filipino
Primarily Uses
RMMZ
Sorry about that folks, I've no idea what's going on since the fix I Implemented should've only worked on mods
 

Touchfuzzy

Rantagonist
Staff member
Lead Eagle
Joined
Feb 28, 2012
Messages
7,694
Reaction score
9,832
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
I'm seeing images with both my main account, logged out, and with the "non-admin" account I use for various testing stuff. Using Chrome.
 

a3xgf

Veteran
Veteran
Joined
May 4, 2021
Messages
34
Reaction score
12
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMZ
I'm seeing images with both my main account, logged out, and with the "non-admin" account I use for various testing stuff. Using Chrome.
It has already been fixed. I can see them now too.
 

Finnuval

Old Raven following Rainbows
Veteran
Joined
Aug 1, 2018
Messages
2,337
Reaction score
8,252
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMMZ
on chrome myself, it works on and off. Sometimes I see the image sometimes I see only the text
 

Touchfuzzy

Rantagonist
Staff member
Lead Eagle
Joined
Feb 28, 2012
Messages
7,694
Reaction score
9,832
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
on chrome myself, it works on and off. Sometimes I see the image sometimes I see only the text
I sometimes have issues with images uploaded to the forums themselves doing that, but I've never had it with image bbcodes for offsite stuff like imgur.
 

Restart

Veteran
Veteran
Joined
Mar 15, 2019
Messages
832
Reaction score
671
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
works now for me, at least
 

Quexp

Lifelong Learner
Veteran
Joined
Jun 18, 2018
Messages
445
Reaction score
900
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
WAHOO - thanks, @Archeia (or whoever fixed it)!
 

Andrew-Burcastro

Villager
Member
Joined
May 6, 2021
Messages
7
Reaction score
5
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
I'm still having trouble. The thread is still awaiting approval though, could that be the issue?
 

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

having anxiety during all this virus stuff is the absolute worst. I'm the only one missing out on my friend's wedding in Sept. because I can't be in large groups of people anymore due to anxiety.
Well... I just spent most of the day making something I cant even use xD

Hero_1.png
The idea was to look at the original but at a medium distance.
In hindsight, I might as well have just edited the original lol... I didn't intend for it to end up so similar.
does anyone else feel tired after completing a sprite?
Fun fact: I always lower every tileset saturation (about 15%-25% of it) in my projects.

Forum statistics

Threads
113,903
Messages
1,078,319
Members
148,007
Latest member
naidesu
Top