Imported Enemy doesn't show up in the Database

Kotaro

Übernerd
Veteran
Joined
Mar 29, 2012
Messages
164
Reaction score
11
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
For the purpose of editing and testing casting animations and the like, I created an enemy battler image from a single frame of one of my actors' sideview battle animations and dropped that into the enemies folder.

But when I go into the animation tab of the database and select change target, so I can see, roughly, how the animation will look when played on an actor. it's not there in the list of enemy graphics. I also checked in the enemies tab, and it isn't there, either.

Screenshots attached.

RMMV_Screen_1.jpg

RMMV_Screen_2.jpg
 

Mr_G_W

Villager
Member
Joined
Oct 23, 2015
Messages
10
Reaction score
1
First Language
Portuguese
If you are using side view, you must place it on sv_enemies instead
 

Kotaro

Übernerd
Veteran
Joined
Mar 29, 2012
Messages
164
Reaction score
11
First Language
English
Primarily Uses
RMMV

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Latest Threads

Latest Profile Posts

Julian Brooks wrote on Hudell's profile.
Hi, I'm trying to use the Orange Mapshot plugin on Mac, but it isn't working. Could you assist? I'm attempting to do Parallax Mapping. Thanks.
I can't believe my dlc flopped that hard. It's depressing. I'm a fricking failure at being a musician.
Person: "Taxes are bs and money is, too! Anarchy!!" *Literally anything goes wrong* Same Person: "Why hasn't the government fixed this???"
Stream will be live shortly with a session of Haunting Ground! Feel free to drop by!

Forum statistics

Threads
94,356
Messages
920,178
Members
124,111
Latest member
Azarae
Top