Askann

Villager
Member
Joined
Nov 15, 2015
Messages
24
Reaction score
16
First Language
Portuguese
Primarily Uses
RMMV
Got a problem, sometimes and everytime that I use F5 the game starts with the BGM with a strange lag, all other things works well, no lag at the graphics but the audio become laggy and weird.

Note: It only appears to happen when I using headphones
 
Last edited:

dalegdawg

Villager
Member
Joined
Jul 23, 2015
Messages
6
Reaction score
1
First Language
English
Primarily Uses
I've just had the same issue.

It seems others had the same issue too. It's because of the audio driver. Reinstall your audio driver and that should work.
 

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

I've just finished organizing music files from a music Humble Bundle I purchased a while ago (putting in specific themed playlists, deleting from playlists, deciding which games they'll be used for. etc.). I'm feeling pretty confident that the sound design for my games will be up to high standards. Sound design seems to be relatively under-discussed as a topic in game development imo.
So I just got back from SeaWorld and I'm back to working on my game. I'm stuck on Shadowstar, mainly due to needing two more princesses... I have all the canon and toy princesses, plus Sunset Shimmer just for kicks. I decided not to include Cadence since this isn't in that era. But... I'm going to have to design two OCs now.
I'm completely missing on this site :kaodes: How's everybody doing lately?
3dlm3XK.jpg
I'm looking at/working through a simple game tutorial. Town, dungeon, boss; town, dungeon, boss; etc. (Thanks, Yanfly!) I'm itching to make something complex but experience (and past disappointment!) tell me to go slow and learn.

Rome certainly wasn't built in a day. 〜( ̄▽ ̄〜)
SF_People1_2 added!
index.php

Forum statistics

Threads
109,182
Messages
1,042,828
Members
141,680
Latest member
loowa
Top