MOG_CharPoses - "TypeError: Cannot read property '_chrono' of null

Discussion in 'Javascript/Plugin Support' started by p0_boy, Mar 26, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. p0_boy

    p0_boy anti-kumbaya Veteran

    Messages:
    64
    Likes Received:
    26
    Location:
    quezon city
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    Hey, All-

    I hope I am posting this in the right forum-

    I am using MOGHUNTER's Chrono Engine ABS, along with the MOG_CharPoses plug-in in my project. However, whenever I equip an item and hit the spacebar (attack button) I get the following error:

    Code:
    TypeError: Cannot read property '_chrono' of null
    [​IMG]

    The error doesn't occur if I have the MOG_CharPoses plug-in turned off, but I don't want to do this because I want to be able to use the "tool_pose_suffix" option to change my regular character sprite into a battle sprite.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    I believe everything is set properly, so I don't know why this error is happening. I tried emailing MOGHUNTER himself and asking the RPG Maker MV Steam forum but I haven't received a reply from either so I am posing the question here and in the RPGMAKERMV.CO forums and would be very grateful for any help that any of you can afford me.

    Thanks in advance!
     
    #1
  2. p0_boy

    p0_boy anti-kumbaya Veteran

    Messages:
    64
    Likes Received:
    26
    Location:
    quezon city
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    Solved it myself. Thank you, me.
     
    #2
  3. Aloe Guvner

    Aloe Guvner Walrus Veteran

    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    959
    Location:
    USA
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    Can you share how you solved it? The point of the forums is to ask for help, but also so people in the future with the same problem can find this thread :smile:
     
    #3
  4. Dama

    Dama Veteran Veteran

    Messages:
    42
    Likes Received:
    42
    Today I met exactly the same problem. How did you solve it?
     
    #4
  5. Dama

    Dama Veteran Veteran

    Messages:
    42
    Likes Received:
    42
  6. Dama

    Dama Veteran Veteran

    Messages:
    42
    Likes Received:
    42
    I finally found it. I should have placed Character Poses plug-in before the Chrono Engine in Plugin Manager.
     
    #6
  7. bensir4u

    bensir4u Warper Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    First Language:
    China
    Primarily Uses:
    RMMV
    I want to use "MULTIFRAMES" but no luck, for hope for help please!!!
    (reference link: https://atelierrgss.wordpress.com/rmv-character-poses/)

    I try below that I change the "f3" to "f5", & prepared the related graphic of 5 frames.
    "tool_pose_suffix : _swd01(f5)(y16)(s1)"

    but... still the 3 frame....
    @p0_boy or anyone get it working?
     

    Attached Files:

    #7
  8. Kes

    Kes Global Moderators Global Mod

    Messages:
    20,386
    Likes Received:
    10,410
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMVXA

    bensir4u, please refrain from necro-posting in a thread. Necro-posting is posting in a thread that has not had posting activity in over 30 days. You can review our forum rules here. Thank you.


    Your query is quite different from that of the OP. Please create a new thread setting out your problem with as much detail as possible. If you use Alt+PrtSc for your screenshots, you get only the active window not your whole desktop which makes it much easier to read.

    Closing this.

     
    #8
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page