New char gen part not showing in editor

Discussion in 'Resource Support' started by Tonester, Mar 23, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tonester

    Tonester Villager Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    Hi

    I have edited one of the beards and added it back in the folder. I increased the file number by 1 but when I go into the Char Gen, the new beard doesn't show.

    beard folder.png
    char gen beard.png

    As you can see, the new file does not show. I have closed and reopened the editor. Can someone enlighten me on what I am doing wrong?

    Forgot to add. I did the same with SV clothing and that works.

    Many thanks
     
    #1
  2. hiddenone

    hiddenone Lurker Extraordinaire Moderator

    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    4,579
    First Language:
    english
    Primarily Uses:
    RMMV
    Did you make sure to add a variation for the piece? Without the file in the variation folder, the generator won't know that there's a new part it needs to show.
     
    #2
    Tonester likes this.
  3. Tonester

    Tonester Villager Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMMV
    D'oh!!! Something so simple as well lol. Thanks hiddenone. Gonna put a sticky note on my monitor to remind me.
     
    #3
  4. hiddenone

    hiddenone Lurker Extraordinaire Moderator

    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    4,579
    First Language:
    english
    Primarily Uses:
    RMMV
    I'm glad it was a simple fix. :)

    This thread is being closed, due to being solved. If for some reason you would like this thread re-opened, please report this post and leave a message why. Thank you.

     
    #4
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page