Pictures not loading

Godarkhaos

Villager
Member
Joined
Oct 25, 2018
Messages
17
Reaction score
4
First Language
French
Primarily Uses
RMMV
Hi, I bought Luna engine MV yesterday. I'm getting the hang of it, but I've realised that the pictures aren't loading properly when I open the menu for the first time ( Scene Menu ). I'm using the sideview template. Is this a common issue? I've tried preloading the pictures but that didn't fix it.
picture_1.jpgpicture_2.jpg
 

Godarkhaos

Villager
Member
Joined
Oct 25, 2018
Messages
17
Reaction score
4
First Language
French
Primarily Uses
RMMV
Nevermind I figured it out
 

Godarkhaos

Villager
Member
Joined
Oct 25, 2018
Messages
17
Reaction score
4
First Language
French
Primarily Uses
RMMV
Adding the DisableAsync plugin fixed it for me.
 

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts


When you thought you'd be finished with the grid, and spend ~8-9 hours on an arrow. How is this more difficult to than player movement?

Still some bugs hiding in there, but it's nearly complete.

I'm having it strictly follow the path a user draws, because there will be booby trap and other similar mechanics where you want to avoid specific cells.
I feel like banging my head against a wall every time I want to find that post that shows all the plugin header codes. Then I think "next time I find it, I'm going to bookmark it". Then I think "wait a minute ... maybe I bookmarked it last time because it took me so long to find it". Check bookmarks, and there it is :)
... a few of my main characters standing around doing nothing lol. I mostly wanted to see them together on screen.

Forum statistics

Threads
107,824
Messages
1,032,449
Members
139,975
Latest member
Lucimountfort
Top