Problem With SRD_CharacterCreator EX and SRD_TimmedAttack_Arrows plugins

prulde

Warper
Member
Joined
Jan 31, 2020
Messages
3
Reaction score
1
First Language
Russian
Primarily Uses
RMMV
The first (and only the first) Arrows-using attack per battle does not display any arrows graphics at all (although the timer graphic still appears, and the buttons can still be pressed to successfully initiate the attack). All Arrows-using attacks after the first work well (until game restart).

21312331212222222222222222222222.jpgБезымянныйsecond.jpg

BUT when srd_CharacterCreatorEX is disabled everything works alright. I think there is some compatibility issue with these two plugins. Does anyone know how to solve this problem? I appreciate any help.
Also my plugins list
Безымянныйthird.png
 
Last edited:

ShadowDragon

Veteran
Veteran
Joined
Oct 8, 2018
Messages
3,193
Reaction score
1,189
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMMV
some of yanfly arent in order, but you can try to put SRD and other plugins below yanfly and retry, because it seems to be a mess at my eye of view :)
 

prulde

Warper
Member
Joined
Jan 31, 2020
Messages
3
Reaction score
1
First Language
Russian
Primarily Uses
RMMV
some of yanfly arent in order, but you can try to put SRD and other plugins below yanfly and retry, because it seems to be a mess at my eye of view :)
nothing changed at all. I think there is a problem with the character creator EX plugin, because without this plugin everything works fine.
Безымянныйthird.png
 

ShadowDragon

Veteran
Veteran
Joined
Oct 8, 2018
Messages
3,193
Reaction score
1,189
First Language
Dutch
Primarily Uses
RMMV
if SRD Character creator = OFF and everything works, than turn the plugins off 1 at the time or ON 1 at the time
to see if there is a compability issue.
 

caethyril

^_^
Veteran
Joined
Feb 21, 2018
Messages
2,227
Reaction score
1,635
First Language
EN
Primarily Uses
RMMZ
My guess would be that this is an issue with the image cache: it's limited in size, and trying to cache a new image will erase the oldest entries from the cache until there's enough space for the new one. :kaoswt:

You could try increasing the cache size using the cacheLimit parameter of the Community_Basic plugin (included by default in new projects). The default value is 10 Mpx, maybe try bumping it up to 50? Then remember to save your project before testing. :kaophew:
 

prulde

Warper
Member
Joined
Jan 31, 2020
Messages
3
Reaction score
1
First Language
Russian
Primarily Uses
RMMV
My guess would be that this is an issue with the image cache: it's limited in size, and trying to cache a new image will erase the oldest entries from the cache until there's enough space for the new one. :kaoswt:

You could try increasing the cache size using the cacheLimit parameter of the Community_Basic plugin (included by default in new projects). The default value is 10 Mpx, maybe try bumping it up to 50? Then remember to save your project before testing. :kaophew:
I changed cache limit to 200mpx and now arrows works well Wow. I didn't even think that the thing is cache limitation. Thank you so much:kaoluv:
 

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

Hey everyone, we know that the edit bar is missing. We're working on it. You can talk about it in the announcement here: https://forums.rpgmakerweb.com/index.php?threads/forum-errors-missing-edit-bar-etc.132715/
So, explain why we can no longer use BBC code or smilies in our posts? This sparks much sadness...
Are we now stuck with WYSIWYG ? I cannot revert back my posts to good old raw text ?
I'm wondering if I may be putting too many things into one map. A story, within a story, within a story . . . it's fun, but I can't shake the feeling that it may be better to scrap some of it, and use it for another map. I'm not sure what to do.

Forum statistics

Threads
107,790
Messages
1,032,219
Members
139,937
Latest member
Mineformer
Top