RMVXAce Yanfly battle system - cursor not showing

Discussion in 'RGSSx Script Support' started by Nightblade50, Feb 10, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nightblade50

    Nightblade50 Developer of "Delta Origins" Veteran

    Messages:
    1,959
    Likes Received:
    4,062
    Location:
    USA
    First Language:
    English, French
    Primarily Uses:
    RMVXA
    I urgently need help with this. I am using @Yanfly's battle engine script in my VX Ace game. But the cursor won't show (the option won't be highlighted) when I hover over it! Here is the script that I think is causing the issue.
    http://rpgmakersource.com/freebies/systems/smooth-cursor/
    Or a direct link:

    It's really quite awful.
    Capture001.PNG
    In the picture above, the options are clearly not highlighted.


    Could someone please help me? You'll get your name in the credits...
    Once again I need help urgently! I don't want to get rid of the cursor script.
     
    #1
  2. Nightblade50

    Nightblade50 Developer of "Delta Origins" Veteran

    Messages:
    1,959
    Likes Received:
    4,062
    Location:
    USA
    First Language:
    English, French
    Primarily Uses:
    RMVXA
    Oh wait, I figured it out :kaojoy: I just had to place the smooth cursor script ABOVE the battle system. Reporting thread as closed.
     
    #2
  3. Kes

    Kes Global Moderators Global Mod

    Messages:
    20,392
    Likes Received:
    10,410
    First Language:
    English
    Primarily Uses:
    RMVXA

    This thread is being closed, due to being solved. If for some reason you would like this thread re-opened, please report this post and leave a message why. Thank you.

     
    #3
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page