yomaniac

Villager
Member
Joined
Sep 21, 2017
Messages
21
Reaction score
1
First Language
English
Primarily Uses
N/A
Hi, I am using this plugin and everything is working fine with some lights I made accept the colour. I have the right code in for the color I want to use but it is still showing a white colour, however sometimes when my followers go on it the correct colour appears on them. Any ideas on how to fix this?
 

Aloe Guvner

Walrus
Veteran
Joined
Sep 28, 2017
Messages
1,628
Reaction score
1,145
First Language
English
Primarily Uses
RMMV
Please show screenshots of:
  1. The plugin settings
  2. Your events
  3. During a playtest show what is wrong
 

yomaniac

Villager
Member
Joined
Sep 21, 2017
Messages
21
Reaction score
1
First Language
English
Primarily Uses
N/A
Thanks for your reply, OBS wasn't picking up the game for some reason but hopefully these pictures will help you understand what's wrong. In the event image there's one more number in the note and it's 1.
 

Attachments

  • event1.PNG
    event1.PNG
    75.6 KB · Views: 5
  • pluginsettings.PNG
    pluginsettings.PNG
    35.6 KB · Views: 4
  • problem.PNG
    problem.PNG
    119.9 KB · Views: 4

Latest Threads

Latest Profile Posts

Today's my first login since Jan 2020. Time sure flies. Sorry to everyone's messages i missed.
It's satisfying to master the usage of a hard plugin, then making it do what you want. ( o w o)!!
I'll be redesigning some of the main characters from my many wip stories :kaohi:
gWBWMzT.jpg

Starting with the (chronologically) first of them, Cedric!
gotta love when a plugin you thought had nothing to do with why something else wasn't working winds up being the issue...
Doing RPG Maker News for 26th September 2021

Forum statistics

Threads
115,400
Messages
1,089,579
Members
150,140
Latest member
JackYonder
Top