yolacarlos

Villager
Member
Joined
Aug 3, 2022
Messages
12
Reaction score
5
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMZ
I can't get Visustella BattleCore to run, the plugin installs fine but it doesn't seem to do anything at all like showing enemy gauge HP even though I have set up the options and notetags for it, same with basic action sequences not working.

I have made a clean and updated project with nothing on it other than CoreEngine and Pixi Plugins on TIER 0. Still nothing. What am I doing wrong?
 

Arthran

Veteran
Veteran
Joined
Jun 25, 2021
Messages
615
Reaction score
609
First Language
English
Primarily Uses
RMMZ
No clue what you're doing wrong, since I have no clue what you've done to begin with. I can only guess that your plugin is corrupt, or you've installed it incorrectly. Can you show a screenshot of your plugin manager?
 

yolacarlos

Villager
Member
Joined
Aug 3, 2022
Messages
12
Reaction score
5
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMZ
Sorry about that!

So I was booting the battle test again to take the screenshots and post them here and it suddenly works.
 
Last edited:

yolacarlos

Villager
Member
Joined
Aug 3, 2022
Messages
12
Reaction score
5
First Language
Spanish
Primarily Uses
RMMZ
Solved edit. I think it was because I was using the Battle Test and not actually starting a new game save. Thanks a lot
 
Last edited:

Latest Threads

Latest Posts

Latest Profile Posts

Tried something. Little sneak peak of Unity AD.
M42S7Us.gif

It's the little things. Lengthened the time the bar fades in and out to be a bit more comfortable.
3 days until release!

Forum statistics

Threads
125,733
Messages
1,173,103
Members
164,878
Latest member
INKYLIKE
Top